TrafoJUBILeet 

minifestival i Oslo 12 - 20 november 2016

utstilling / konsert / symposium / open mic / slampoesi / performance / artist talks / diskusjoner

trafo_facebook_smoke.png

Trafo.no er Nordens største nettsted for unge kunstnere. Hos trafo.no kan de mellom 16 og 22 år få råd om sine kunstprosjekter, søke prosjektstøtte, publisere verk i deres digitale utstillingsrom og delta på konkurranser og workshops. Å bli medlem er helt gratis.

Fletta fikk i oppdrag å være med på å kuratere Trafo.no’s 15 års-jubileum. Vi satte stor pris på denne muligheten, og hadde gleden av å samle unge norske kunstnere og deres uttrykksformer under festivalen i Oslo.

Jubileet var en mini-festival med ulike venues. Arrangementene var rettet mot å samle unge kunstnere fra hele landet i perioden 10.-20. november. Dette inkluderte utstilling, artist-talks, diskusjoner, workshops, open mic, slam poesi, performative uttrykk med mer.

Utstillingen fant sted på galleri Podium, med performative uttrykk på Sentralen og workshops på Biblo Tøyen. I tillegg ble Antipodes cafe benyttet til artist talk. Vårt mål var å gi unge kunstnere en plattform for deres kreative arbeider og å bygge broer mellom unge talenter fra hele landet. I løpet av perioden hadde de muligheten til å vise fram og utvikle sine arbeider, samt utvide sin kunstnerisk forståelse. 

Kurator for festivalen: André Tribbensee, i samarbeid med Fletta / Nora Savosnick og Hanne Korsnes. 

 

Se film fra åpningen, laget av Joakim Høgberg, og foto av Kristine Meinseth.