Punkt.

Punkt.

OPEN CALL dansere og performancekunstnere

Når? Lørdag 2.sept.

Hvor? Punkt., Forneburingen.

Frist: 24.august

Fletta skal lansere andreutgaven av sitt kunstmagasin, og i den forbindelse søker vi unge/uetablerte dansere eller kunstnere som jobber performativt!

Som ved utgivelsen av førsteutgaven, vil lanseringsfesten inneholde ulike kulturelle innslag, som sang, poesi, utstilling og konsert. Forrige lansering hadde vi rundt 200-300 mennesker innom, og vi ser frem til en stemningsfull kveld rundt temaet: “Du får ikke sove”.

Alle bidragsytere har full kunstnerisk frihet for sine innslag, og vi kommer til å flette alle deltakerne sammen i et dynamisk program som publikum ledes gjennom. Alle i Fletta jobber på frivillig basis, og oppdraget er dessverre ulønnet. Arrangementet og magasinet er også gratis. Dette er en god mulighet for utforske og prøve ut nye konsepter, eller jobbe i samspill med dette spesielle bygget, som går over tre etasjer ute og inne.

Fletta er en gruppe studenter og uetablerte- og etablerte kunstnere som har som mål å knytte bånd på tvers av kunstarter.

 

Kunne dette vært noe for deg? Ta kontakt med oss på mail for mer informasjon: fletta.magasin@gmail.com eller på Facebook https://www.facebook.com

Bilder fra forrige lanseringsfest