Fletta: En møteplass, et nettverk, et magasin.

Fletta er en kunstgruppe som satser på å gi unge, uetablerte kunstnere en plattform der de kan uttrykke seg og dele sin kunst med et bredt publikum. Den ble startet våren 2016 med kulturhelgen Over gangen. Vi mente det var et behov for flere arenaer der unge kunstnere kunne utfolde seg fritt, samarbeide, og bli presentert for et bredere publikum.

Etter kulturhelgen har Fletta vokst. Fra å være et enkelt arrangement med innslag av performance, foto, maleri, opera, dikt og konsert, vokste Fletta til å bli et kunstmagasin. To mennesker ble til tretti, og førsteutgaven så dagens lys januar 2017. Nå jobber vi med to utgivelser i året som inneholder kunst, journalistikk og diskursive tekster. I tillegg til redaksjonelt arbeid arrangerer vi også workshops i ny og ne.

Fletta er stadig i utvikling. Vi utfordrer med jevne mellomrom hvilken retning vi skal gå, og vi hører gjerne din mening om hvor vi bør gå fremover. Vil du ta et intervju med oss? Vil du vise frem kunstmagasinet på arbeidsplassen din? Ønsker du å være aktivt med i redaksjonen og delta på møtene? Eller har du kanskje en idé til et prosjekt der du ønsker å involvere oss i Fletta? Send oss en melding på facebook eller e-post, vi ønsker alle innspill velkomne!

 

Kontakt:

fletta.magasin@gmail.com

Facebook

 

Intervju i forbindelse med lanseringen av magasin #002. Hør flere av flettamedlemmene snakke om hva Fletta står for og hva det betyr for dem å jobbe med kunstmagasinet.

 

PRESSE:

Nordre Aker Budstikke, 14.07.2016

Nordre Aker Budstikke, 04.11.2016

TrafoMag 2016, intervju

Pressemelding Kulturmeglerne, 07.11.2016

10 tips for helgen, Aftenposten, 09.11.2016

Nordre Aker Budstikke, 23.01.2017

Talefoten, Mars 2017

 

Hjelpere og assistenter fra Fletta kulturhelg 2016.