opencall liten ferdig.jpg
 

 

Hei! 

Takk for en prisverdig vielse av din verdifulle tid til å tilegne deg innholdet i vår Open Call. 

Vi inviterer deg – og alle du kjenner – til å sende inn bidrag til neste utgave av Fletta kunstmagasin. Vi håper at vi får inn mye forskjellig, både når det gjelder medium (malerier, sanger, skulpturer, animasjonsfilmer, doktorgradsavhandlinger ...), sjanger (noveller, folkemusikk, surrealisme ...), fagfelt (agronomi, kunsthistorie, matematikk ...), stemning (pinlig, mystisk, ekstatisk ..), og så videre! 

Temaet er ”Du får ikke sove”. Det er ment som en døråpner, ikke som en fasit. Derfor kommer vi ikke til å utdype tema i større grad her – bare fantasien setter grenser! Vi gleder oss til å se hva du bestemmer deg for å lage.
 
I Fletta har vi en ambisjon om å være et lavterskeltilbud, slik at vi kan inkludere så mange som mulig – både av kunstnere og lesere. Hvis du er interessert i tilbakemeldinger på verket, vil vi gjerne være i dialog med deg! Vi ønsker å fungere som en møteplass mellom forskjellige typer kunstnere og sjangre, så vi hjelper til med å videreutvikle mange idéer og prosjekter, så langt vi har kapasitet. 
 
Legg helst ved en liten tekst om arbeidet ditt, slik at det blir lettere for oss å vurdere arbeidet og tankene dine bak. I tillegg er det noen verker som står bedre i lys av kunstnerens egne tanker. 

Vi ønsker at magasinet skal ha så god trykkvalitet som mulig, og trenger derfor minst 300 dpi/ppi på alle bildene. 
 
Hvis det er noe som blir sendt inn som ikke passer inn i denne utgaven, kan det hende at vi ønsker å bruke bidraget i en senere utgave. I så fall sender vi deg en epost om det. Dersom du er i tvil om bidraget ditt passer inn, vil vi oppfordre deg til å sende det inn allikevel; vi er åpne for det meste.

 

Bidrag sendes til fletta.magasin@gmail.com innen 10. april. 

Håper å høre fra deg!
Redaksjonen i Fletta kunstmagasin