Utsmykning Greenhouse

Oslo, 19.-30. juli 2017

Workshop for unge kunstnere i Flettas nye møtelokaler

 
Noen av deltakerne fra siste dag med workshop. I bakgrunnen: Veggmaleri av Kaja Josefine Larsen.

Noen av deltakerne fra siste dag med workshop. I bakgrunnen: Veggmaleri av Kaja Josefine Larsen.

Greenhouse Oslo er navnet på tidligere Landbrukets Hus. Dette landemerket fra 1950-tallet huser nå mange små og store bedrifter som har fokus på grønn innovasjon, urbant hageliv og matproduksjon. 

Som en del av innflytting til sitt nye møtelokale har Fletta smykket ut innsiden av kontorlandskapet, og og holdt workshop der deltakerne fikk oppleve å jobbe med kunst i et offentlig bygg.

I løpet av ti dager malte vi på vegger, tegnet, skrev dikt og ikke minst lagde god mat sammen. Workshopen var gratis og åpen for alle. Deltakerne fikk samarbeide om egne arbeider på eget initiativ, i tillegg til å jobbe med prosjekter Fletta hadde forberedt. I alt ble det gjennomført seks selvstendige prosjekter. Mange tok også med fotografier/malerier som nå henger permanent på kontoret. Siste dagen på workshopen ble det holdt visning for venner og familie for å vise fram resultatet. 

Fletta vil takke alle for en vel gjennomført workshop! En spesiell takk til Greenhouse, som har støttet opp under dette. Workshopen var støttet av Trafo.no

 

Se bilder fra workshopen: